Gazelle stadsfietsen

 

 

 

                 

 

 


De ideale city bike voor dames en heren

 

Richting het werk, voor de dagelijkse boodschap of een fietstocht in de omgeving; met de fietsen van Gazelle geniet je van elke rit. Gazelle stadsfietsen zijn lichtlopend, comfortabel en uitgerust met alles wat je van een degelijke fiets mag verwachten. Dankzij het gebruik van hoogstaande materialen hebben zij weinig onderhoud nodig en geniet je onbezorgd van onze tweewielers. Met een stadsfiets van Gazelle krijg je pas ├ęcht zin in fietsen.

Onze lichte stadsfietsen

 

Laag gewicht

Licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving. Door toepassing van lichtgewicht onderdelen rijden de lichte stadsfietsen van Gazelle stukken aangenamer.

Slim design

Gazelle heeft tot in de kleinste details gekeken naar gewichtsvermindering. Zo is het frame gemaakt van aluminium en zijn zelfs de boutjes en moeren goedgekeurd door onze gewichtsinspectie. Zonder in te boeten op kwaliteit.

Vol innovatie

De lichte fietsen van Gazelle zitten boordevol innovaties om jouw rit een stuk aangenamer te maken. Wat dacht je van automatische verlichting, Shimano Nexus versnellingen en een gesloten kettingkast met lekbescherming? En dit is slechts een kleine greep uit de grensverleggende technieken van Gazelle.

 

 

             

 

 

Klik op de afbeeldingen voor de diverse gazelle fietsen: 

 

                   Lifestyle Fietsen                                                  Kinderfietsen

  

 

                  Stadsfietsen                                                         Trekkingfietsen