go to content

                

 

 

Duitse kwaliteit voor een eerlijke prijs

 

Of je nu een fiets zoekt voor het maken van langere tochten of voor de dagelijkse ritjes in de stad – bij ons vind je de elektrische fiets die je nodig hebt.

Victoria heeft een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, ons merk onderscheidt zich dankzij één belangrijke eigenschap: Victoria e-bikes bieden een bovengemiddeld hoog comfort en kwaliteit tegen een van de scherpste prijzen in zijn klasse. Door de solide afwerking van onze frames staan garant voor een soepel en veilig rijgedrag. 

Op het gebied van e-bike accu’s en e-bike motoren gebruikt Victoria hoofdzakelijk eersteklas aandrijvingen van het merk BOSCH. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een ruime keus in actieradius.

 

              

E-bikes

 

De ogen zijn momenteel vooral gericht op de elektrische fiets. Het marktaandeel van deze fietsen wordt jaarlijks groter en inmiddels is één op de drie in Nederland verkochte fietsen een fiets met elektrische aandrijving. Voor vrijwel ieder fietstype bestaat er nu ook al een model met elektrische ondersteuning. De meeste daarvan zijn de zogeheten pedelecs, een fiets waarvoor geen rijbewijs nodig is en waarmee je tot 25 km/h ondersteund kunt fietsen. De gebruikerscategorie die voor een e-bike kiest wordt steeds groter; van scholieren tot 70-plussers. De redenen voor de aanschaf van een e-bike lopen uiteen, maar in zijn algemeenheid spelen factoren als fietsplezier en het zonder al te veel inspanning kunnen afleggen van langere afstanden een belangrijke rol. De pedelec is ideaal voor gebruik naar het werk, voor het doen van een boodschap en/of een gezellig fietstochtje. Dat je niet voor alles de auto hoeft te pakken, maar gewoon even snel op de elektrische fiets stapt, is voor veel mensen een bijkomend voordeel.

VICTORIA is niet alleen een producent van e-bikes van het eerste uur, maar is er ook in geslaagd om uit te groeien tot een bekende naam in dit segment . Dit laat zich o.a. verklaren door de goede resultaten die we behaalden en nog steeds behalen in de verschillende vergelijkingstests. Zo kwam het merk al vele malen als testwinnaar uit de bus en waren er awards voor de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast is er ons netwerk van erkende fietsspecialisten, die allemaal zijn aangesloten bij ons E-Punt concept, en de verkoop en service van deze speciale categorie verzorgen.

Wie voor een elektrische fiets van VICTORIA kiest, kan er zeker van zijn dat hij/zij een technisch uitstekend en betrouwbaar product koopt.

 

 

Meer experience

 

Eind maart 2017 is het Hartje Experience Center Benelux officieel geopend in Zutphen (Hekkenhorst 30). Doel is om geïnteresseerde consumenten de kans te geven uitgebreide proefritten te maken in de prachtige omgeving van Zutphen.
“Fietsliefhebbers zijn van harte welkom om een uitgebreide proefrit te komen maken op onze fietsen. We kunnen ze er ook alles over vertellen,” zegt Gerko Groenendijk van Hartje Benelux, die nauw betrokken is bij het experience center. “We zijn zelfs op zaterdagen geopend. Dan hebben consumenten uit heel Nederland alle tijd om er een gezellig dagje Zutphen van te maken.”   

 

 

               

 

 


 

( klik op onderstaande afbeelding voor het volledige Victoria E-bike overzicht)