Het snelst groeiende e-bike merk in Nederland en België is zonder enige twijfel Victoria, dat op de markt gebracht wordt door Hermann Hartje KG uit Duitsland. Dat Victoria zo populair is en door steeds meer consumenten ontdekt wordt, is eigenlijk niet verwonderlijk want het merk wordt in toonaangevende fietsbladen altijd geprezen om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De fietsen zijn prijstechnisch zeer gunstig, zeker wanneer je ze afzet tegen vergelijkbare modellen van de grote merken.
 
Cortina fietsen zijn hip en trendy en passen altijd bij jouw persoonlijke smaak. Of je nu een transportfiets, moederfiets of stadsfiets zoekt, Cortina heeft het

Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie!

Als producent van concurrerende mountainbikes heeft Conway al jaren een naam hoog te houden. En met de e-MTB’s gaat het al meteen dezelfde kant op. In dit jonge segment van elektrische fietsen is de Conway EMF 427 eind 2016 door het special interest Bikefreak Magazine uitgeroepen tot ‘e-MTB van het Jaar 2016’.
De merknaam Willex staat synoniem voor producten met karakter.
Wij ontwikkelen onze producten in de lijn met de belangrijkste
kenmerken van onze gebruikers. Sterk, robuust en stoer.
Vredestein is een heel bekende naam in de fietsenindustrie en is een expert in banden voor tweewielers, personenauto's en voor agrarische en industriële toepassingen. Het kost tijd om een dergelijke status te bereiken.

 

Het programma bevat alle fiets gerelateerde segmenten  Stads, ATB, Race, Kids en heavy duty als verhuur en post. Niet voor niets is onze slogan; Dutch Perfect daar blijf je mee fietsen.

Het in 1922 opgerichte Schwalbe mag zich met recht de koning onder bandenfabrikanten noemen. Geen merken heeft zo'n gevarieerd aanbod binnenbanden, buitenbanden, racefietsenbanden en MTB-banden als Schwalbe. De fietsbanden van Schwalbe staan garant voor duurzaamheid en perfectie.
XLC loves cycling, fietsen geeft namelijk energie en een gevoel van vrijheid. XLC wil dit unieke fietsgevoel versterken door het bieden van goed verkrijgbare, degelijke én betaalbare onderdelen & accessoires voor elke fiets.
We at Shimano have been providing attractive products with a focus on cycling and fishing, the most popular outdoor sports.
Yepp is een merk van GMG bv (Gebroeders Melkert Gouda). GMG heeft ruim 80 jaar ervaring in het veilig en comfortabel vervoer van de belangrijkste mensen ter wereld: onze kinderen. Sinds 1934 produceerden we al meer dan 5 miljoen (!) voor- en achterzitjes in talloze uitvoeringen. Wie is er niet opgegroeid met een GMG-zitje?