Welkom bij 130 jaar fietsplezier. Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit onder onze merknaam VICTORIA. Wij behoren daarmee tot de meest ervaren en bekendste fietsproducenten. Zo overtuigen we al vele generaties lang van de goede kwaliteit en de bewezen betrouwbaarheid van onze fietsen. Dit gegeven en de lange traditie zijn voor ons de drijfveer voor het continu doorontwikkelen van onze producten.

 

Trekkingbikes zijn van oorsprong allrounders en voldoen dankzij hun veelzijdigheid aan vrijwel alle behoeften op sportief fietsgebied. Bij VICTORIA vind je twee modellen populaire trekkingbikes. De beide modellen zijn geschikt voor het maken van zowel korte ritjes als langere weekendtrips.

  • Voor dagelijks gebruik en voor de fietser die geen zin heeft in allerhande functies of technische details bieden we bikes met een vaste voorvork en naafversnelling met riem of ketting. 
  • Dit in tegenstelling tot de VICTORIA trekkingbikes met hun verende voorvork en derailleurversnelling die in alle opzichten aan de eisen van een trekkingfiets voldoen. Mensen die voor dit type fiets kiezen, willen een veelzijdige fiets waar ze in de stad en daarbuiten in de meest uiteenlopende situaties op kunnen vertrouwen.

(klik op onderstaande afbeelding voor de beschikbare trekking fietsen van Victoria)